понедельник, 12 апреля 2010 г.


Ось таку скраб сторіночку ми з моїм найнай другом зробили для нашого вчителя з математики. Політ фантазії і вийшло таке маленьке творіннячко. Оскільки я не досвічений скрапніст))))то не удіть строго)))

пятница, 9 апреля 2010 г.

Втілена мрія)




Намріяла я, надумала собі,озадачила маму і тата,зробила ескіз....3 місяці очікувань і впрошувань і є....Нарешті я маю вязану сумочку до своїх чобітків)))Наваляла квіточку,тато забацав ручки з моєю допомогою і тепер в мене есклюзив)))

Захопилась)))



Пройшло багато часу, а я все ніяк з тими клопотами не можу добратись до блогу. Ось нарешті... І замість того, щоб писати наукову статтю вирішила поділитись своїми новими маленькими здобутками)))Ось мої валяшки. Було 8 березня і причин всяких різниз цілу купу і я подругам понавалювала прикраси. Вони ніби задоволені. А я рада, що частинку свого тепла їм передала. Так хочеться далі творити, але часу не зовсім хватає. Державні екзамени, наукові конфереції, поступлення до Києва, весілля.....Короче омайнгот - коли я то всьо встигну, але для творчості місце завжди залишається.....

Зара шукаю гарну схемку для весільного рушник, тому якщо хтось може допомогти в такій нелегкій справі - буду неймовірно вдячна))))))