понедельник, 31 мая 2010 г.


Життя іде і все без коректур.....

Отак і в мене, купу всього і нараз. Але це мабуть добре. Я живу цим, люблю своє життя. Цей тиждень я прожила як не своїм життям. Все було якось так, наче я ходила в театр і була просто глядачем маленької шаленої історії. Тим більше з моїми друзяими по-іншому й бути не може. Пишу це так, наче у своєму щоденнику, бо мені пишеться))))Друкується вірніше. Справді життя то така штука, яка складається з різнобарвних полосок. От зараз у мене якась така не біла, а мабуть оранжева, сонячна полоса....Так приємно усміхатись)Щиро усміхатись, а особливо після того, як ти довго плакав. Таке життя))))

А тепер про рукоділля. Ніяк не візьмусь за весільний рушник. До нього просто з тими гулянками руки не доходять. Зате мені прилетів з Бердичева подаруночок від Людочки Lusi. Отримувати від неї подаруночки - суцільне задоволення. Там скільки всього класного, шо просто слів нема. І так - подушечка лдля голочок вишита ну дуууууууужеее акуратненько, косметичка, пошита вмілими ручками майстрині, стрічечки всякі, шпильочки, а ще квіточки, які в ванні розчиняються - мрія просто. В мене правда нема ванни, але буде повід знайти її і гарно провести час)))))))))

6 комментариев:

  1. Аня, рада что тебе все понравилось!!! А с цветочками для ванны немного не попала, сорри)

    ОтветитьУдалить
  2. Файна дівчина з "файного міста"...:-)))) Приємно бачити тут сусідів! Заходьте!

    ОтветитьУдалить
  3. Поздоровляю...шукай ванну і поліпшуй самопочуття..:-))

    ОтветитьУдалить
  4. Звичайно сподобалось)Як таке могло не сподобатись?Дівчатка, дякую за підтримку)))Буду шукати ванну)А шо то за сусіди?Давайте поближче знайомитись))

    ОтветитьУдалить
  5. Аня,привіт..хочу подякувати за книгу...я взахваті...полюбляю таке....емоції були,голова працювала...відбиток залишено..:-))Повертайся до блогжиття,в мене доречі обмінний проект до 15 липня...приймай участь...якщо встигнеш..

    ОтветитьУдалить
  6. Привіт Настінька....Ой...вибач.Щойно побачила твій комент. Я трішки з тими проблемсами закинула блог...старатимусь повернутись)А в обмінник певне вже не встигну. Бо зі совїм рушником сумніваюсь що встигную
    ражда що тобі сподобалось)))Вислати ще одну книжечку?)))))

    ОтветитьУдалить