понедельник, 25 января 2010 г.

Привіт усім тим, хто зайде вперше на мою сторінку)). Чесно-кажучи я й сама тут вперше, тому вирішила написати тим, хто сюди завітає. І так - я студентка Тернопільського національного педагогічного університету, тепер навчаюсь на 4 курсі відділення журналістики. Як на мене, то фах обрала правильно, але час все розставить на свої місця. З самого дитинства батьки нас з братом (на 2 роки молодший від мене) виховували так, щоб ми мали активну життєву позицію. Я з двох років стою на гірських лижах і тепер від мене часто можна почути, що на лижах почуваюсь впевненіше ніж на своїх ногах)))Ось так)

Мабуть ще зі школи я захопилась вишиванням,якщо не раніше. Хрестики стали невідємною його частиною у нелегкий момент мого життя, я лежала після двох операцій у лікарні і щоб відволіктись вирішила вишивати. З того часу цей вид рукоділля є основним для мене. Коли у мій світ увійшла техно революція у вигляді нету, я познайомилась з Крестоманією (рукодільним форумом), а звідти й з іншими дуууууууже цікавими видами рукоділля. Відтак тепер пробую свої сили і у валянні і у декоруванні і у ліпленні з полімерної глини, тобто в багатьох інших видах рукоділля. На це підсадила і своїх знайомих, оскільки з рукоділлям не розлучаюсь навіть на парах))).

У школі не любила читати страшенно, проте...Коли школа залшилась позаду і мене перестали заставляти читати всяку байду. Я отримала задоволення від вперше обраної і прочитаної мною книги. З того часу обожнюю читати, але тільки те, що мені подобається.

Дуже люблю подорожувати. Загалом я в розїздах настільки часто, що сама іноді хочу зупинитись, лягти на диван і відпочити, щоб ніхто не дзвонив, нікуди не потрібно було вирушати. А тато інколи питає чи я ще дорогу додому не забула)))Та це тільки на користь ,бо я вважаю, що хороші емоції наповнюють наше життя теплом, якимось своєрідним змістом. 

А ще дякую Богу за те, що оточив мене хорошими людьми. У мене пречудова сімя, якою горджуся і яку несамовито люблю. У мене чудові друзі, яким можу довірити мабуть і життя. У мене коханий хлопчик, який, мабуть, стане коханим чоловіком. У мене купу знайомих, хороших і не дуже, але ті, що не дуже. роблять мене кращою, тому і їм вдячна....Загалом...ось так я живу...по троху буду розповідати інше про себе, а цей пост буду завершувати, бо щось уже дуже розписалась))))Дякую що завітали і рада бачити. чути і читати вас на моїй сторінці)))

3 комментария:

  1. О, приємно тебе тут бачити :)
    Будемо дружити блогами?! :)
    заходь у гості!

    ОтветитьУдалить
  2. Повернулась, бо згадала, що не написала.
    :)
    Гірськи лижі - це моя мрія!!!! Рожева, невтілена (хочу вірити поки що) мрія!
    Розкажи ще и фото нам! фото давай!!!

    ОтветитьУдалить
  3. ))))Олічка, обовязково розкажу і покажу)))А якщо дуже треба .то навіть можу допомогти в освоєнні. Минулого року на Буковелі певно зі 100 чайників на ноги поставила)))а блогами будемо дружити обовязково. Я тут новенька і ще нічого незнаю, але постараюсь щоб весело було)Рада що ти до мене забігла)

    ОтветитьУдалить